Trappen

Letterlijk een niveautje hoger
Trappen

Een niveautje hoger

Veel mensen staan er niet bij stil dat ook trappen een epoxylaagje of marmertapijt kunnen gebruiken. Als je even stilstaat bij hoe vaak je een trap gebruikt als belangrijke doorgang in je huis zijn is de extra slijtvastheid van epoxy meer dan welkom.

Ook trappen kunnen met de verschillende epoxytoepassingen worden afgewerkt. Dat zorgt voor een coherente stijl met dezelfde kwaliteiten.

Eigenlijk geldt voor trappen dat je alle keuzes zoals die van een vloer opnieuw kan maken. Dus je neemt het best een kijkje tussen alle mogelijk afwerkingen met epoxy: PU, steentapijt, marmertapijt, troffelvloer, gietvloer, gewoon een coating, … Kortom: alles is mogelijk. Ook de keuze tussen open structuur en gesloten structuur moet opnieuw gemaakt worden maar vaak wordt dezelfde stijl in de hele woning doorgetrokken. Bij mooie houten trappen is een slijtvaste coating echt aan te raden als je op zoek bent naar rustieke elementen in de woning.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over epoxy trappen? Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden met epoxy? Neem even contact; wij helpen je graag verder!

Diensten