Terras

Italië bij jou thuis
Terras

Spring uit de band

Mooie vloeren die tegen een stootje kunnen, dat is bij alle epoxyvloeren van toepassing. Maar de terrassen gaan nog een stapje verder. Vooral de selectie van de gebroken marmerstukjes maakt dit erg speciaal. Samen met cement als bindmiddel krijg je de typische mediterrane look.

Een sterk staaltje vakmanschap is het eerste wat je denkt bij zo’n terras. De uitstraling doet denken aan Italië en is werkelijk ongeëvenaard.

Opnieuw kan je kiezen tussen een scala aan kleuren: van zacht roze tot oranje en groene marmerstukjes. Je kan je voorstellen dat dit erg arbeidsintensief is om het helemaal goed te krijgen en dat heeft ook zo zijn gevolgen voor de kostprijs. Voor de uitstraling van een terras is deze kost vaak bijkomstig, een mooie plek om te genieten van het goede leven is wat je krijgt met zo’n ondergrond. Die typische mooie schijn die op de vloer ligt, het zichtbare vakmanschap, de tijdloosheid, … Is het duidelijk dat wij fan zijn?

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over epoxy terras? Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden met epoxy? Neem even contact; wij helpen je graag verder!

Diensten