Badkamer

Niet meer dan logisch
Badkamer

Sterke eigenschappen

Uren boenen in de badkamer, alle mogelijke schimmels uit voegen en onbereikbare hoekjes verwijderen of vloeistoffen met lede ogen zien intrekken in je vloer? Verleden tijd: de eigenschappen van epoxy lijken wel gemaakt voor een moderne en vooral zorgeloze badkamer.

Eigenlijk is de toepassing van epoxy in de badkamer niet meer dan logisch. Als je vloeistofdichtheid en onderhoudsgemak kan bieden is de keuze snel gemaakt, toch?

Laat ons duidelijk zijn: de toepassing van epoxy in de badkamer strekt verder dan de vloer. Ook de badkamerwand kunnen gecoat worden met epoxy. Dat komt vooral door de vloeistofdichtheid van het materiaal, net wat je wil in de badkamer. Maar vertrouw zeker ook op het onderhoudsgemak in je epoxybadkamer: naadloze afwerking wil zeggen dat je geen voegen moet behandelen. Laat dat net een teer punt zijn in de badkamer. Epoxy is kortom tegen alles bestand wat je er in de badkamer tegenaan gooit. Een no-brainer.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over epoxy in badkamer? Wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden met epoxy? Neem even contact; wij helpen je graag verder!

Diensten